Afrikkalaisia kukkia

Innostuin virkkaamaan yhtäkkiä taas, kun tuli siirreltyä lankalaatikoita. Päätin aloittaa tehdä aivottamasti uutta Happypotamusta laatikoista löytyvistä Nalle-langoista. En ole osannut käyttää näitä Nallen kirjavia värejä missään työssä oikein. Tykkään niistä kerällä, mutta neulottuna ne on turhan sekavia. Joten yritin sitten käyttää edes yhtä väriä pois. Kaveriksi valitsin vaalean harmaan tasapainottamaan. Täytyy sanoa, että on paljon helpompi tehdä näitä tyyppejä niin että jokainen pala on väriltään sama, koska muuten mulla menee hirveästi aikaa valita värejä, että ois just oikeat ja sittenkin en ole koskaan tyytyväinen. Mutta! Se valmistui ja sain uuden hippokaverin.

Projekti Ravelryssä


Tarvitsin uutta kivaa lankaa lahjaksi meneviin perusvillasukkiin, joten kävin Menita Outletissa. Siellä vastaan tuli Drops loves you 7 -lankaa miljoonassa värissä. En ostanut sitä, mutta se jäi kutittelemaan sen verran, että sitä täytyi hakea myöhemmin jokaista väriä. Hintaa näillä oli 1 e / 50 g kerä, joten n. 15 värin ostaminen ei tullut kovin kalliiksi ja ne toimivat motivoivat tekemään tämän ihanan Pöllö-tyynyn (Maggie the African Flower Owl Pillow). En osannut tehdä ohjeen mukaisia silmiä neulalla (niistä ei vaan tullut nättejä) kopioin jonkun toisen ideaa tehdä tuijottavat silmät. Käytin vähän turhan isoa koukkua tätä virkatessa, joten paloista tuli löröjä. En myöskään kastellut ennen pöllön täyttämistä. Koska en ollut ihan tyytyväinen pöllön muotoon varsinkaan korvien osalta, pöllö on kiinni ylhäältä narulla enkä virkannut sitä pysyvästi umpeen. Voin siis vielä kastella sen ilman täyttejä, jos tuntuu siltä. Samaan aikaan pöllö on ihanan söpö ja ärsyttävän epämuodostunut. Mutta pitää ajatella että se on vaan sohvatyyny... Ihana väripilkku se kuitenkin on.

Projekti Ravelryssä
Seuraavaksi sitten ihastuin Octavius the African Flower Octopus -ohjeeseen. Tässä kohtaa tein sen virheen, että halusin siitä kirjavan, mutta niin että värit eivät olisi samoja eri paloissa ja samoissa paikoissa... Sain mahan ja vähän päällistä valmiiksi, kun kävi liian työlääksi. Nyt se saa marinoitua hetken ja miettiä mitä tuli tehtyä.

Comments

Popular posts from this blog

Lahjaideoita neulojalle

Hei me värjätään lankoja osa 3

Hei me värjätään lankoja